Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
Petter Haga
No items found.

Kort om Petter Haga

Petter Haga er soloartist, konferansier, foredragsholder og komiker. Petter er en entertainer helt utenom det vanlige.
Han er oppvokst i Asker og ingeniør fra Indøk NTNU i Trondheim. Halvveis inn i studiet fikk han seg jobb og var intern i BCG (Boston Consulting Group), men droppet konsulentjobben til fordel for NTNUs Entreprenørskole, og startet tech-startupen Poption. Selskapet lagde et talent-CRM for studentrekruttering, og kort tid etter hadde de EY, PwC, BCG og alle de store selskapene på kundelisten. Covid-pandemien ble utfordrende for Poption, som var tett knyttet opp mot fysiske karrieredager. Høsten 2021 bestemte styret seg for å kontrollert avvikle selskapet.

Petter hadde allerede fra 2015 snust på musikkindustrien og valgte nå å utforske videre, og inn i musikkens- og humorens verden. I 2021 var fruktige IPA på alles tunge, med Frydenlunds Juicy IPA og Hansas Mango IPA i spissen. Dette burde du lage en sang om, sendte co-founder Johnsen på jobbens Slack-kanal. Haga hoppet på telefonen til både Nicolai Brusgaard, kommunikasjonsdirektør i Ringes, og Stina Kildedal-Johannessen i Hansa-Borg Bryggerier. Førstnevnte plukket ikke opp røret, men Stina svarte og var gira på idéen. Haga etterspurte spons og samarbeid, men etter intern research måtte Hansa holde seg til å “heie på fra sidelinjen”. Markedsføringen av Mango IPA bestod i pop-up konsert med Soundboks i en park på Grünerløkka, få TikTokere til å lage en Mango IPA-dans, og lage Mango IPA-t-skjorter. 3 måneder senere var sangen på Top 50-lista på Spotify og Petter holdt konsert for over 5.000 mennesker i Trondheim, mens alle sang med. I dag har sangen samlet over 8 millioner avspillinger på Spotify.

Booke Petter Haga / Slam Dunk:

Innslag/Konsert med Slam Dunk

Han synger egne sanger som Top 50-hit'en Mango IPA og humorlåten om nordmenn i syden: Do you know how much this cost in Norway?, i tillegg til coverlåter som Gal av Lengsel. Petter er levende på scenen, fanger publikum, og skaper en engasjerende stemning for unge og gamle. Kan kombineres med foredrag og/eller konferansier.
Sjanger: Pop, Hits, Humor, Allsang

Musikalsk standup

Petters musikalske standup er unik, fengende og morsom. Han tar publikummet med på en berg-og-dal-bane, og gjør idésprang ingen kan se komme. Med en absurd kombinasjon av PowerPoint-slides og musikk, gjør Petter unik standup. Underholdningen er energisk, variert, intelligent og ulike vitser og vinklinger treffer alle aldre. Standupen tilpasses til målgruppen.

Foredrag

I foredraget Veien til Flaks forteller Petter på humoristisk og inspirerende vis hvordan han har gått fra sivilingeniør fra NTNU til Top 50-artist og å holde konserter for tusenvis av mennesker. Petter bryter ned sin analytiske tilnærming til musikk, og gjør den anvendelig for selskaper og team i deres situasjon. Petter har gjort en rekke originale og absurde markedsføringsstunt, og holder i dag foredrag på blant annet markedsføringsarrangementer landet rundt, med stor suksess.

Konferansier

Petter Haga kan lede dere gjennom dagen/kvelden med stil og humor. Som konferansier bringer Petter sammen alle elementene i ditt arrangement med sin unike blanding av humor, intelligens og spontanitet. Petter tilpasser seg sømløst til kundens behov, aktuelle trender, og nyheter, og han fanger både unge og eldre publikummere. Med sin brede scene-erfaring skaper han en perfekt balanse mellom seriøsitet og underholdning, og sørger for at arrangementet flyter uanstrengt fra start til slutt.

Som kjent fra

Tjenester

Foredrag
Konferansier
Musikalsk
Humor
Stand-up

Følg Petter i sosiale medier

InstagramFacebookYouTubeTiktok

Petter Hagas aktuelle foredrag/forestillinger

Petter Hagas aktuelle foredrag

Petter Hagas aktuelle forestillinger

Pressepakke

Alt du trenger for å presentere Petter

Trenger du bilde og tekst av Petter Haga, send oss en forespørsel her.

Takk, vi tar kontakt med deg snarest!
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Referanser

No items found.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.
Petter Haga
Manager for Petter Haga