Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
Cécile Moroni
No items found.

Kort om Cécile Moroni

Cécile Moroni er en fransk-norsk skuespiller, stand-up komiker og trebarnsmor som har hatt stor suksess med stand-up og historiefortelling.

På kort tid har Cécile markert seg på norske humorscener. Med utgangspunkt i sitt eget liv som flerkulturell, og hennes opplevelser rundt det å flytte til Norge fra Frankrike, har hun høstet lovord fra både publikum og bransjen. Hennes allsidige bakgrunn fra næringslivet og internasjonale selskaper, gjør også at en opptreden med Cécile lett kan spisses i en faglig relevant retning.

Hun har blant annet vært med i Latter Live Sesong 4 og varmet opp for internasjonale Nate Bargatze og Alan Carr. Hun har også hatt opptredener i Sveits og Frankrike på fransk og tysk. Hun vant storyslam Oslo 2022 og Comedy Smashdown i 2023. Hun har også vært med på ulike TV-programmer som “Calles gale Verden” og “Martin & Mikkelsen”.

Cécile har utdannelse fra anerkjente Cours Florent i Paris, hvor hun har kurs i improvisasjonsteater, skjult teater og historiefortelling. I tillegg har hun to mastergrader innen finans og interkulturell ledelse. Med sin varierte næringslivsbakgrunn kan Cécile lage relevante ad-hoc-materialer til ulike arrangement med svært treffsikker humor.

Cécile opptrer på norsk, engelsk eller fransk og hun kan bookes til humorinnslag, som konferansier, foredrag og teambuilding.

Hun er aktuell med solo-show på fransk «Cécile à Oslo» våren 2023 og forbereder et solo-show på norsk i 2024 med Terje Sporsem på regi.

Som kjent fra

Tjenester

Stand-up
Humor
Konferansier
Foredrag
Impro
Skjult teater
På engelsk

Følg Cécile i sosiale medier

InstagramFacebookYouTubeTiktok

Cécile Moronis aktuelle foredrag/forestillinger

Cécile Moronis aktuelle foredrag

Cécile Moronis aktuelle forestillinger

No items found.

Pressepakke

Alt du trenger for å presentere Cécile

Trenger du bilde og tekst av Cécile Moroni, send oss en forespørsel her.

Takk, vi tar kontakt med deg snarest!
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Referanser

Fine ord fra våre kunder

I regi av Ringnes Lederforum så ble Cecile Moroni hyret inn som et av innslagene under middagen. Innslaget besto av en stand up opptreden, og min umiddelbare tilbakemelding er hun håndterte dette på en profesjonell, sjarmerende og morsom måte. Hun hadde tydeligvis lagt ned mye forberedelser i forkant og flettet inn våre produkter og historie på en god måte. Det var mye latter i salen og deltagerne syntes det var en morsom og god opplevelse.

Ringnes

Vi var veldig takknemlige for Ceciles herlige skråblikk på «det norske» på julemøtet i Riksrevisjonens seniorforening 20.11.17. Våre medlemmer satte stor pris på Ceciles lune humor, og vi lo godt av hennes meget treffende karakteristikker av mange norske særegenheter! Igjen takk for en herlig stund med Cecile, det ble et flott høydepunkt på festen vår!

Riksrevisjonen

Cecile underholdt på DNT Oslo og omegn sitt årlige julebord i desember 2017. Vi var rundt 60 kolleger i ulik alder og bakgrunn som var samlet denne kvelden, der Cecile gjorde en svært god jobb med å få hele gjengen i godt humør med hennes vittige observasjoner, kjappe replikker og utrolig morsomme historier. Cecile var imøtekommende i forkant, hvor hun møtte oss og gjorde en grundig research for å kunne tilrettelegge materialet best mulig. Slik sett traff hun midt i blinken med innhold og humor for denne gruppen. Jeg vil på det varmeste anbefale Cecile til både andre som ønsker en varm, genuin, intelligent og vanvittig morsom stand-up innslag til sin firmafest!

Den Norske Turistforening

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.
Cécile Moroni
Manager for Cécile Moroni