Slam DunkSlam Dunk
Slam Dunk
No items found.

Slam Dunk

Petter Haga
Petter Haga
Musikalsk
Konferansier

Som artisten Slam Dunk har Petter Haga over 22M streams og er mest kjent for Top 50-hit'en "Mango IPA".
Slam Dunk er levende på scenen, fanger publikum og skaper en engasjerende stemning for både unge og de eldre.
Slam Dunk har opptrådt for alt fra 2 til 5.000 personer, og tilpasser seg ethvert publikum med sin brede erfaring.
Artister Slam Dunk har samarbeidet med: Kevin Lauren, Vidar Villa, Adrian Sellevoll, Jesper Jenset, Den BB, Bendik, Oral Bee, Mr. Pimp-Lotion, Snowboyz ++

Innslag/Konsert med Slam Dunk

Han synger egne sanger som Top 50-hit'en Mango IPA og humorlåten om nordmenn i syden: Do you know how much this cost in Norway?, i tillegg til coverlåter som Gal av Lengsel.

Musikalsk standup

Petters musikalske standup er unik, fengende og morsom. Han tar publikummet med på en berg-og-dal-bane, og gjør idésprang ingen kan se komme. Innholdet er variert, og ulike vitser og vinklinger treffer alle aldre. Standupen tilpasses til målgruppen.

Tilbake i 2015 så Haga på Top 50-lista på Spotify og tenkte “Dette kan vi også gjøre”. Sammen med Stian Sparre Enger skrev Haga sangen Vors Hos Meg, og spilte inn med barndomskompis Sebastian Teigen. Haga fikk 80 venner til å dele sangen på Facebook, datidens viktigste plattform. Han lovet vekk backstage-plass til VG-lista til samtlige, så hvis han en dag kommer dit trenger han en lang gjesteliste. Rundt jul det året gikk sangen viral, og kom inn på Viral Top50-lista på Spotify. Prosjektet ga mersmak, og kort tid senere var sangen “Nach Hos Deg” gitt ut.

I årene som fulgte lagde Haga 2-3 sanger i året, og prøvde stadig ut nye metoder for å markedsføre musikken. Da TV-serien Skam ble populær tenkte Haga “Denne bølgen må jeg ri”. I sangen Skam synger Haga på norsk, svensk og dansk - “nå skal vi gå internasjonalt”! Deretter lagde Haga en falsk Facebook-profil og ble med i Skam-fangrupper med mange tusen medlemmer. Der skrev han med velplasserte skrivefeil “Sjekk ut dene sangen om Skam”. Resultatet? Viral Top 50 i Sverige.

I 2021 var fruktige IPA på alles tunge, med Frydenlunds Juicy IPA og Hansas Mango IPA i spissen. Dette burde du lage en sang om, sendte co-founder Johnsen på jobbens Slack-kanal. Haga hoppet på telefonen til både Nicolai Brusgaard, kommunikasjonsdirektør i Ringes, og Stina Kildedal-Johannessen i Hansa-Borg Bryggerier. Førstnevnte plukket ikke opp røret, mens Stina svarte og var gira på idéen. Haga etterspurte spons og samarbeid, men etter intern research måtte Hansa holde seg til å “heie på fra sidelinjen”. Markedsføringen av Mango IPA bestod i pop-up konsert med Soundboks i en park på Grünerløkka, få TikTokere til å lage en Mango IPA-dans, og lage Mango IPA-t-skjorter. 3 måneder senere var sangen på Top50-lista på Spotify og Petter holdt konsert for over 5000 mennesker i Trondheim mens alle sang med. I dag har sangen samlet over 8 millioner avspillinger på Spotify.

På et arrangement for McDonalds i januar 2023 møtte Slam Dunk, Mathilde SPZ. De to kom i prat og koblet opp på bransjens LinkedIn - Instagram. En torsdag i slutten av september ringte Mathilde til Slam Dunk og spurte om ikke han ville være med på audition til MGP-sangen hennes “Woman Show”. Uten behov for overbevisning takket Slam Dunk “Ja”, og 4 dager senere overbeviste de MGP-general Stig Karlsen og deres deltagelse var et faktum.
Slam Dunk er å se live på NRK i delfinale 1, lørdag 13. januar med Mathilde SPZ og låta "Woman Show" ft. Chris Archer & Slam Dunk!

Følg Slam Dunk i sosiale medier

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.