The Great Garlic GirlsThe Great Garlic Girls
No items found.

The Great Garlic Girls

Terje Schrøder
Terje Schrøder
Musikalsk
Forestilling

The Great Garlic Girls er en skandinavisk sensasjon som siden 1981 har opptrådt på de største scenene både i Norge og internasjonalt, og som virkelig har satt norsk drag på verdenskartet! Gruppen har turnert hele Europa, Asia og USA. The Great Garlic Girls er en unik kombinasjon av musikk, dans, cabaret og teater. Gruppen sitt varemerke er deres unike evne til å parodiere kjente artister og personer, og ikke minst utføre dette med hurtig skift mellom storslåtte kostymer som tar pusten fra de fleste. Vi snakker alt fra ekstravagante Las Vegas show med parodier på verdens største stjerner, til gjensyn med de mest kjente og kjære norske musikkskatter og artister gjennom tidene.

Gruppen er alltid godt forberedt og skreddersyr materialet til hvert enkelt arrangement, med hvitløksjentene på scenen kan arrangøren alltid være trygg på at kvelden er i de aller beste hender, og at både arrangører og publikummere sitter igjen med en humoristisk og spektakulær opplevelse man sjelden har sett maken til!

Gruppen ledes an av hele Norges drag-dronning, Terje Schrøder, ledsaget av sin mangeårige kollega Ronny Wilhelm. 

I 1986 vant de Melodi Grand Prix med låten «Romeo», sammen med Ketil Stokkan, og representerte samme år Norge i den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Grieghallen i Bergen. Med dette ble gruppen de første dragartistene i historien til å konkurrere i den internasjonale finalen.

I 1987 leverte gruppen Norges bidrag i Festival Rose d'Or, tidligere kjent som Underholdningsfestivalen i Montreux, med showet Ladies but Gentlemen.

The Great Garlic Girls har til og med lagt New York for sine føtter med sitt show “The Ultimate Experience”. Showet gjorde stor suksess, og fikk overskrifter i aviser som: The Daily News og New York Post.

Gruppen har siden starten i 1981 gjort en rekkeTV-opptredener i både inn- og utland, og så sent som i 2017 gjestet de det folkekjære norske underholdningsprogrammet Allsang på Grensen.

I 2006 oppnådde gruppen førsteplass på en italiensk hitliste med låten «High Energy». 

I 2022 ble gruppens 40-årsjubileum markert med en storslått jubileumsforestilling på Latter i Oslo, og gruppen turnerte deretter i både inn- og utland med jubileumsforestillingen.

The Great Garlic Girls har mottatt følgende priser:

  • FN`s Hederspris
  • Gay Galla 2012 – Hederspris
  • Brosteinsprisen

Som kjent fra:

  • MelodiGrand Prix
  • EurovisionSong Contest
  • Allsang på Grensen
  • Den store klassefesten
  • Underholdningsfestivalen i Montreux
  • Lovlig skeivt
  • TV-Norge:dokumentar i anledning gruppens 20-årsjubileum

Følg The Great Garlic Girls i sosiale medier

No items found.

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.