Mathilde SPZMathilde SPZ
No items found.

Mathilde SPZ

No items found.
Sang
Konsert
Musikalsk

Mathilde SPZ (Line-Mathilde Espeseth) født i Bærum, oppvokst på Åsgårdstrand. Hun flyttet til Oslo som 19-åring og bor nå med sin samboer (som er trombonist i Blåsemafian) på Torshov, hvor de også skal gifte seg juli 2024.

Mathilde er oppvokst med musikk rundt seg, da både mor og far er utdannede musikere og har vært veldig aktive i musikkbildet både i Oslo i sin tid, og nå i Vestfold. Mathilde har gått jazzlinjen på Toneheim folkehøyskole, og har både en Bachelor og Mastergrad i Musikkvitenskap fra UiO.

Mathilde har skrevet og fremført egne låter fra hun var 9 år, og drømmen om MGP-scenen har vært med henne helt fra denne gang. Hun sang i et up and coming hiphop band fra Vestfold i 2007-09, “Freddy & The Casuals” som gjorde mange gigs, bl.a. By:Larm, Uka i Ås, Slottsfjellfestivalen og på TV2 sitt program “Hva skjer´a?”. I 2012 stiftet hun elektro-pop duoen “VLN” med Stig-Erik Steimler. “VLN” spilte to år på Slottsfjell festivalen, og varmet også opp både for “Nico & Vinz” og “Jaga Jazzist” i Foynhagen i forbindelse med albumslipp i 2017. Mathilde har også gjort flere av landets største festivaler med og for andre artister, som Findings, Stavern og Pstereo med artisten Sonny Alven i 2017/18, samt hovedscenen på Øya festivalen med Frøder i 2016.

Hun var med i årets første delfinale i Melodi Grand Prix med låta "Woman Show"! Sammen med seg hadde hun Chris Archer og Slam Dunk.

Siden 2015 har hun livnært seg som sanger, i hovedsak i det private eventmarkedet og har vært en av Norges mest brukte live vokalister siden 2016. Hvert år underholder hun flere titalls tusen publikummere i inn- og utland med sin energiske scenetilværelse.

Høsten 2022 slapp hun sin debutsingel som soloartist, “Smoke & mirror”, med fokus på å knuse janteloven. Siden det har hun sluppet singler i et jevnt tempo og har i 2023 ligget på +/- 70K månedlige lyttere på Spotify, med en streamcount på over 2 millioner på Spotify.

Mathilde SPZ er ensbetydende med energi og good vibes på scenen, enten hun synger eget materiale eller covers. En allsidig entertainer som lager stemning både under middagen og på festen.

Følg Mathilde SPZ i sosiale medier

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
Monica Nygaard Nytorpet
Monica Nygaard Nytorpet
Leder for Booking & Management
monica@showpeople.no
No items found.