Mathilde SPZMathilde SPZ
No items found.

Mathilde SPZ

Mathilde SPZ
Mathilde SPZ
Sang
Konsert
Musikalsk

Mathilde SPZ (Mathilde Espeseth) er en sprudlende up and coming artist som har skrevet og fremført egne låter allerede siden 9-årsalderen. Hun gjorde sin TV-debut januar 2024 i Melodi Grand Prix, og har underholdt publikum i inn og utland i over et tiår både med egen musikk og covers.

Mange har nok allerede sett Mathilde på en scene da hun har vært en av Norges mest brukte live vokalister siden 2015, gjennom både Show de Vida, Real Entertainment, The Hitmen, Sommartider, Need Music og de siste årene i XiiD og jentebandet Miss-X. Nå utfører hun oppdrag som soloartist både med eller uten dj, og garanterer publikum gåsehud og god stemning gjennom hele kvelden.

Mathilde SPZ gjorde seg kjent for mange under årets Melodi Grand Prix med låta "Woman show" feat. Chris Archer & Slam Dunk, og har i 2 år sluppet flere singler som har havnet på editorial lister som "NMF", "EQUAL" og "Ny Pop", med et jevn antall månedlige lyttere på rundt +/- 60K.

Mathilde holder seg i den vide sjangeren pop, men elsker å få folk til å danse og blander inn EDM, House og Dance i sin egen musikk. Hun har allerede rukket å opptre på flere av landets største festivaler som for eks. By:Larm, Findings, Slottsfjell, Stavern og Pstereo, samt hovedscenen på Øya-festivalen med Frøder. En rutinert entertainer som leverer den riktige stemningen - uansett!

Utgitte låter

- Losing Game

- Woman Show

- Colorblind

- Insomnia

- Echo

- (In your mind) I´m naked

- Feeling Right

- Smoke & Mirror

Biografi

Født i Bærum, oppvokst på Åsgårdstrand. Hun flyttet til Oslo som 19-åring og bor med sin samboer (som er trombonist i Blåsemafian).

Mathilde er oppvokst med musikk rundt seg, da både mor og far er utdannede musikere og har vært veldig aktive i musikkbildet både i Vestfold og Oslo. Mathilde har gått jazzlinjen på Toneheim folkehøyskole, og har både en Bachelor og Mastergrad i Musikkvitenskap fra UiO.

Følg Mathilde SPZ i sosiale medier

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.