Kim Wigaard / PuffieKim Wigaard / Puffie
Kim Wigaard / Puffie
No items found.

Kim Wigaard / Puffie

Kim Wigaard
Kim Wigaard
Sang
Konsert
Musikalsk
Konferansier

Sanger og programleder Kim Wigaard er ikke bare kjent for å lede Demenskoret, men også for sine deltakelser i Melodi Grand Prix, The Voice, Idol og Beat for Beat. Han aktuell med en ny sesong av Demenskoret.

Kim er utdannet opera- og musikalsanger fra selveste Manhattan School of Music i New York, Norges Musikkhøgskole og Kunsthøgskolen i Oslo. Han har vært å se på scener som Den Norske Opera og Ballett, Off-Broadway i New York og vært solist for et utsolgt Oslo Konserthus.

Kim er en erfaren sanger, konferansier, vocal coach, foredragsholder og dirigent og er svært fleksibel i event-bransjen. Etter TV-seriene «Drag Me Out» på TV Norge og «Drags» på TV2, tar han også på seg oppdrag under dragkarakteren sin Puffie. Sammen med forloveden opptrer de jevnlig i drag Norge rundt. Blant annet i Oslo Spektrum når RuPauls DragRace turne «Werk The World» går av stabelen.

Som musikalsk artist kan Kim bookes inn til innslag hvor han synger til tracks, med piano eller med eksterne musikere. Kim kan kombinere en konferansierrolle og musikalsk innslag, og han kan også delta i samtaler kombinert med sang. Ta kontakt med oss for å finne den beste kombinasjonen til ditt arrangement!

Følg Kim Wigaard / Puffie i sosiale medier

No items found.

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
Bastian Stabell
Bastian Stabell
Leder for sceneproduksjon og turné
bastian@showpeople.no
Monica Nygaard Nytorpet
Monica Nygaard Nytorpet
Leder for Booking & Management
monica@showpeople.no