DJs by XiidDJs by Xiid
No items found.

DJs by Xiid

No items found.
Musikalsk

Ledet av Dan Bravo har XIID håndplukket Norges hotteste DJ’s med erfaring fra L.A til St.Tropez, fra Norges mest populære klubber og flere hundretalls firmaeventer!

Alle DJs by Xiid spiller open format og har spesialisert seg på å være all-round’e og spiller kun kommers etter kundes ønske og behov. De har alle lang erfaring med å spille på firmafester og bryllup og kan gjøre awards, så vel som å backe musikere og instrumentalister. Uansett tid på døgnet, leverer de alltid etter ønsket stemning hos sitt publikum, og de legger sin stolthet i å vise sine overlegne skills på mixing. Fra house warming parties og mingling til awards, backing av artister og fulle dansegulv.


Vi presenterer DJs by XIID:
Dan Bravo
Ida Dillan
Sjur Birkevold
DJ Gilla
DJ And-E
André Bravo
Martin Lindhjem

Dan Bravo

en av Norges mest ettertraktede DJs med over 150 jobber i året. Ha har blitt et navn de fleste kjenner til både i Norge og rundt omkrng i verden. Dan Bravo er også en artist/produsent som har gått viralt på Spotify flere ganger og har nådd veien opp til "topp 20" i verden. Med over 15 års erfaring som DJ fra de største festivalene til eventer av alle salg skal du lete lenge etter en mer treffsikker DJ.

Spesialiteter: Mingle, lounge, feelgood, party/kommers, allsang.

Til hva: Bedrifts arrangementer, events, awards, klubb og bryllup

Ida Dillan

er en DJ med over 10 års farstid innen klubb og eventbransjen. Hun har frekventert alt fra de mest nisjete, bortgjemte klubbene på tvers i inn- og utland, til kommersielle events og festivaler. Ida fokuserer på finesse og presisjon, og liker å krydre klassiske hits med elementer fra rytmetunge shangere og skreddersyr alltid musikken etter arrangementet og publikummet hun opptrer for. Du er garantert god energi, med smittende og ekstremt dansbar musikk.

Sjur

er Dj og saksofonist med 10 års erfaring fra både klubb, event, festival og band. Hans allsidighet gjør han ettertraktet på både intime arrangementer og som element i store produksjoner. Låtvalg kombinert med teknisk solid mixing og elementer fra saksofonen i enten låtene eller live, gi en stemning som treffer et bredt publikum.

Gilla

er en Oslo-basert DJ med over 14 års erfaring fra både events og klubber. Han har bygget seg opp et betydelig rykte for å levere fremragende DJ-sett karaktisert av en "sexy goodfeel vibe". Gilla er en tilpasningsdyktig Dj og produsent som utøver jobben med førsteklasses miksing og med riktig låtvalg. Han har sppilt på festivaler som Stavernfestivalen og Kadetten, samt varmet opp for artister som Klovner Kamp.

And-E

er en Oslo basert DJ som har holdt byens klubber dansende helt siden 2005. Med sin brede erfaring er han allsidig i musikken og kan tilpasse seg de fleste publikum og dansegulv. And-E er en "Open Format DJ" og spiller gjerne musikk på tvers av sjangere så lenge det får deg til å danse. I tillegg til å være en erfaren klubb DJ, har han lang erfaring med events, bryllup og kommersielle arrangementer.

Andre Bravo

har jobbet som DJ hele livet og har normalt over 150 spillejobber i året. Han har spilt i land som USA, Belgia, Spania, Sverige, Tyskalnd og Sri Lanka. Gjennom mange år har han hatt faste kvelder på de mest ettertraktede og respekterte klubbene i Oslo. Han har spilt på festivaler som Øya, Hove, Extrema, Sensation White, Oslo Live, SommerØya og Stavernfestivalen. I 2009 vant han Natt og Dag-prisen for årets klubbkonsept! Andre er en veldig erfaren DJ som kan spille opp stemigen uansett sjanger og setting.

Følg DJs by Xiid i sosiale medier

Book musikk

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket artist/musikk, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
No items found.