Vin til folketVin til folket

Vin til folket

Sara Døscher
Foredrag
Publikumsdeltakelse

Sara Døscher er en av Norges mest etablerte vinskribenter.
Hun har skrevet fem bøker om mat og vin, holder vinkurs, lager TV, podcast og lydbøker, men er for mange mest kjent gjennom sin spalte som "Vin-Sara" i VG.

Saras er en ettertraktet foredragsholder med sin visjon om å kunne gjøre hver og en av oss til "vinekspert på en kveld". Hun har over 20 års erfaring fra blant annet Vinmonopolet, vinimport og restaurantbransjen. Hun er utdannet vinkelner og snart ferdig med fordypningsgraden WSET Diploma.

Sara holder vinkurs for små og store grupper, både privat og for bedrifter.

På hennes kurs geleider hun dere gjennom vinteorien og gir dere knaggene dere trenger for å gjennomføre en blindsmaking. Etterpå lukter, smaker og snakker dere gjennom vinene sammen. Sara lover bratt læringskurve og stor mestringsfølelse!

Mest populære kurs:

  • Verdens musserende viner. Boble-ekspert på en kveld!
  • Klassiske hvitviner. Vi smaker oss gjennom verdens mest kjente hvitvinsdruer og lærer om hva slags mat som passer til de ulike vinene.
  • Klassiske rødviner. Vi smaker oss gjennom verdens mest kjente rødvinsdruer og lærer om hva slags mat som passer til de ulike vinene.

Mer om foredraget

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.
Sara Døscher
Sara Døscher