Verdens farligste utforløypeVerdens farligste utforløype
No items found.

Verdens farligste utforløype

Henrik Elvestad
Foredrag

I 2016 lagde Henrik Elvestad serien ”Amatørenes mester” for TV2. Her hang han seg på noen av Norges beste idrettsutøvere i et forsøk på å se hvor langt en amatør kan nå når han får trene og leve med eliten.

Henriks desidert største utfordring kom i programmet om utfor, der olympisk mester Kjetil Jansrud inviterte han til å bli med til Kitzbühel for å kjøre ned verdens farligste utforløype.

”Die Streif” er stedet der legender blir skapt, men det er kanskje først og fremst løypa som avslutter karrierer. Som Kjetil Andre Aamodt har beskrevet: ”Det er fritt fall ut fra startbua… og så blir det bare brattere.”

Underlaget er blåis og farten godt over 100 km/t. Her har ingen amatør noensinne fått lov til å sette utfor, før Henrik gjør seg klar som prøvekjører nr 4 en januarmorgen i 2016.

I dette foredrag forteller Henrik i sin helhet om hvordan han løste utfordringen. Om hvordan man på et drøyt halvår bygger opp en 42-åring med middels alpinerfaring, både fysisk og mentalt, og gjør han i stand til å takle en løype selv toppalpinister er livredde for.  

Du får høre hvordan man lærer seg å takle frykt, være selektiv og systematisk når man tilegner seg informasjon, lytte til gode råd og neglisjere de dårlige. Om å suge til seg alt man kan fra verdens beste trenere og bli skremt livskiten ut av av Kjetil Andre Aamodt og Lasse Kjus.

Dette er en morsom og engasjerende time om å sette seg et ekstremt mål - og nå det! Det er også fortellingen om hvordan det er å plutselig kjenne at du må på dass når du er ikledd fartsdress, ryggskinne, hjelm og støvler – og det er 10 min igjen til start.

Sitater/Sagt om Elvestads utforløp i Kitzbühel:

”Jeg er ekstremt imponert! Nå kan han med rette kalle seg en Attacking Viking!”

Kjetil Jansrud

”Han har gjort noe jeg aldri kommer til å gjøre. ALDRI!!”

Henrik Kristoffersen

”First run down Die Streif and I heard you´re not even a racer. Thats impressive man, cause this is the narliest one..”

Daron Rahlves – vinner av Kitzbühel i 2003.

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Henrik Elvestad
Henrik Elvestad