Livets løpLivets løp
No items found.

Livets løp

Simen Holvik
Foredrag

Et foredrag om livet, kjærligheten, døden, øl og løping. Om å bli enkemann i en alder av 42 år. Forlatt alene med to skolebarn. Om kraften i løping. En utvei. Sette seg store mål. Løpe Norge på langs. 100 kilometer hver dag i 25 dager. En sterk og fasinerende historie om å aldri gi opp. Om drømmenes kraft.

Også en historie om å løpe rundt og rundt på en løpebane i 24 timer. Om å løpe seg dypere og dypere inn i sitt indre. Om å åpne mørke hull og løpe seg bort fra smerte.

Om å løpe på landsbygda i Hellas i dagesvis og bli jaktet på av løshunder. Om å føle seg levende. Tilbake til røttene. Kjenne på frykt, sult, tørst, smerte og glede. Livet.

Om å ta en pause fra livet, og jobben, og reise til Brasil. Løpe 30 timer langs kaffebusker og bananplanter. I et ukjent land. Eventyr.

4. juli i år, bega Simen seg ut på sitt hittil største eventyr; Badwater 135. Verdens tøffeste løp. 217 kilometer i Death Valley i 50 varmegrader. Han vant herreklassen og kom på 2. plass over all! Bare døden kunne stoppe han. Hvordan trener man til slikt? Og hva er lykke? Og hvor går grensen? Hva er for mye? Hva er for lite? Her lekes det med tilfeldighetene, med livet, med varmen, med kroppen. Presser kroppen til det maksimale. Til ytterpunktene. Hvorfor?

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Simen Holvik
Simen Holvik