Hvordan drikke på jobbenHvordan drikke på jobben
No items found.

Hvordan drikke på jobben

Espen PA Lervaag
Foredrag

Et humoristisk foredrag med en alvorlig undertone

Enkelte fredager og ved spesielle anledninger tar vi oss en liten knert med jobben. Det er trivelig og noe vi alle setter pris på.

Et sosialt avbrekk fra det vi gjør hver eneste dag. Og sånn skal det også være. Men, det du kanskje ikke vet er at noen faktisk har det «trivelig» på jobben hver eneste dag. Kaffen er litt sterkere, saften litt rødere og dobesøkene litt lengre. Noen bruker ekstremt mye tid og krefter på å kunne arrangere fredagspils hver dag, men det har du kanskje ikke fått med deg?

Det er en god grunn til det. Disse personene er mestre til å holde festen skjult for de andre på jobben. Gjennom ekstremt kreative metoder klarer de å holde festen igang, samtidig som jobben blir gjort. Men, er det noen som egentlig vil ha det sånn?

Espen Lervaag var i en lang periode en av disse som drakk hver dag på jobben. I perioden 2002-2006 var han i full jobb og gjorde det ganske godt. Samtidig sørget han for å holde alkoholinntaket på et nivå som holdt det vonde og vanskelige på avstand. Ingen merket noen ting. Ingen ante at Espen sin kaffe ikke bare var kaffe.

At Espen drakk rødvin store deler av dagen og hadde egen spritflaske på do. Hvordan er dette mulig på en arbeidsplass?

På en humoristisk måte røper Espen sine beste tips og triks til hvordan man kan holde på en jobb, samtidig som du kan drikke på jobben. Helt uten at noen merker det.

Med sine egne erfaringer og humor belyser Espen et tema de fleste arbeidsplasser før eller siden vil møte. En alkoholiker på jobben.

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Espen PA Lervaag
Espen PA Lervaag