Gleden av å prestereGleden av å prestere
No items found.

Gleden av å prestere

Nils-Ingar Aadne
Foredrag

Nils-Ingar ryddet kalenderen i et år for å være langrennsløper på heltid i en sesong og satt i gang det han kalte Prosjekt Toppidrett. Det ble starten på 6 sesonger i langløpssirkuset, med oppturer og nedturer. Han ble del av nytt miljø, fikk nye venner og en ny lidenskap. Han har trent med de beste, sett miljøet innenfra og erfart hvorfor de er nettopp det, best. Han har satt seg hårete mål og lagt ned tusenvis av treningstimer i forsøket på å nå dem. Og for å finne ut, hvor god kan jeg bli?

I underholdningsforedraget «Gleden av å prestere» tar Nils Ingar dere med inn i Prosjekt Toppidrett og inn i hans verden hvor det å sette seg mål og det å få oppleve gleden av å prestere står i fokus. Han snakker enkelt om hvordan han jobbet i hverdagen for å stadig bli en bedre skiløper. Noe han også ble.

Han snakker om hva han sitter igjen med fra idretten og hva den kan bety når livet brått tar nye vendinger. Han deler av det han har lært, om feil og smeller, vilje og trivsel – alt pakket inn i mye humor. Og kanskje får du også svaret på hvor god han ble?

Selv om foredraget tar utgangspunkt i idrett, er det først og fremst en underholdende fortelling om å gi alt for å nå dine mål og om gleden av å prestere på alle nivåer, uansett hva du holder på med.

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Nils-Ingar Aadne
Nils-Ingar Aadne