En seksti underEn seksti under
No items found.

En seksti under

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Foredrag
Konferansier

Tor-Håkon Gabriel Håvardsen er en norsk forfatter, formidler, influencer og prisbelønt begravelsesagent. Håvardsen er kjent for profileringen sin som skrekk- og sakprosaforfatter igjennom bøkene sine i Bonnier Norsk Forlag.

Aftenposten kalte ham i 2019 Dødens Influencer, noe som har fulgt han videre. Det siste året har Tor-Håkon reist omkring i vårt langstrakte land og besøkt ulike tv-innslag, aviser, blader, radio og podcaster om både sin formidling, og sine populære bøker, som for eksempel «En Seksti Under»,«Galgedans» og «Post Mortem».

Med to nasjonale priser fra gravferdsbransjen, en følgerskare av ungdommer og voksne på over 84.000 i sosiale medier, samt to sesonger av den populære podcasten «Døden» på Podimo, er Håvardsen Norges fremste formidler om døden. Med sju bokutgivelser bak seg, også i utlandet, og flere millioner liker-klikk og delinger – har han blitt hele Norges begravelsesagent.

På sine reiser er han ofte blitt spurt om å holde foredrag om døden, om begravelsesagentrollen og begravelsesbyrå og tilbyr nå dette til både private og firmakunder. I foredragene hans, på Tik Tok og i bok-form, søker ungdom og voksne trøst, kunnskap og en større forståelse av døden.

Spesielt er Tor-Håkon kjent for sin lune, humoristiske og trøstende fremtoning til døden som tema, der ingenting er for tabu til å snakke om. I alle tilfeller bruker han sin over 17 års lange erfaring med å jobbe natt- og dag med døden fra åsteder til rettsmedisin, stell/rekonstruksjon av de døde til seremoni, religion/kultur og gravplass-skikk. Med skråblikk på sitt eget forhold til døden, snakker han med åpenhet om det mest makabre, til varme og gode fortellinger som trøster. I foredragene som tilpasses kunden, formidler han fra scenen til inspirasjon om livet – samtidig som han får oss til å le av dette mystiske, endelige som venter oss der fremme.

I et hvert foredrag Håvardsen gir, gis det mulighet til publikum å stille spørsmålene de alltid har hatt lyst til å spørre – til én som jobber med døden hver eneste dag, fra åsteder til krematoriet, til obduksjonssalen og graven.

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Tor-Håkon Gabriel Håvardsen
Tor-Håkon Gabriel Håvardsen