Tur- retur kneståendeTur- retur knestående
No items found.

Tur- retur knestående

Rigmor Galtung
Foredrag

Rigmor Galtung var Norges første kvinnelige stand-up komiker og «herjet» i radio, tv og på scenen på 1990 – og tidlig 2000 tallet. Hennes spesial har alltid vært imitasjon, og kanskje mest kjent er hun for sin parodi på Gro Harlem Brundtland.
Som 53 åring, alenemor og freelancer har Rigmor, naturlig nok, hatt både suksess og noen nedturer. Hun har «gått på trynet» og reist seg igjen. Hun lever også med en psykisk lidelse,- bipolar 2, som har gjort henne til den hun er i dag.

I voksen alder videreutdannet Rigmor seg innenfor helsevesenet, og har sett livets skyggeside i form av arbeid med mennesker med rus og psykiske problemer.
Alle disse erfaringene tar hun med seg inn i edutainment foredraget «Tur- retur knestående»: Her deler hun egne opplevelser og reflekterer over hvordan man skal komme videre når livet «butter imot». Alle kan kjenne seg igjen i det å føle at man ikke mestrer, at livet ikke blir helt slik man hadde tenkt og at tristessen kan «ta en». Rigmor har vært der, men hver gang har hun reist seg igjen. Hun mener selv at mye av grunnen til dette er hennes humor, ukuelige optimisme og tro på at livet tross alt er mest godt!

Rigmor er levende opptatt av psykisk helse og har mye og mangt hun kan ta for seg av både hvordan man behandler psykiatri contra somatikk, medisiner, behandlingsformer, medmenneskelighet og empati i møte med mennesker som sliter. Rigmor ønsker å formidle at alle erfaringer vi gjør kan brukes til noe konstruktivt, – at man alltid kan snu et nederlag til å bli den aller beste læring, og at uansett hvor ille ting kan være, så går det over!

Foredraget kan tilpasses med ulike innfallsvinkler og tematikk utifra hva resten av dagen skal handle om.

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.

Kontakt / Booking

Kontakt oss for en uforpliktende forespørsel, og la moroa begynne!
No items found.
Rigmor Galtung
Rigmor Galtung