Mysteriet NorgeMysteriet Norge

Mysteriet Norge

Ole-Martin Ihle
Foredrag

Hvordan ble vi verdens beste samfunn? – og hva kan norske bedrifter lære av det?

Norge troner på toppen på oversikter over velferd og velstand. De fem millionene som bor her i landet er de rikeste og lykkeligste menneskene som har levd. Men hvordan har vi blitt det? Og ligger det en dypere lærdom her for norske bedrifter?

Med utgangspunkt i de siste vitenskapelige nybrott innen økonomi og statsvitenskap, gir forfatter Ole-Martin Ihle – som står bak populærvitenskapelige TV-suksesser som Sånn er Norge og Hjernevask – et interessant, lærerikt og morsomt foredrag om Norges formidable suksess.

Foredraget bryter med vante forestillinger og vil være overraskende for mange. Ihle forklarer engasjerende om hvordan økonomisk likhet faktisk gjør oss rikere, hvordan sterke fagforeninger smører det private næringslivet, og stikker hull på vanlige myter, som at oljen er grunnen til Norges rikdom og at penger ikke er veien til lykke.

Innholdet er også gjort relevant for små og store bedrifter som ønsker å dra nytte av Norges suksessoppskrift. Hvorfor er tillit og uavhengighet avgjørende for produktivitet, og hvordan skaper man det? Hvordan kan den norske modellen gjøre norske bedrifter enda mer effektive?  

Mysteriet Norge er et engasjerende og konkret foredrag, som vil få tilhørerne til å tenke nytt om både Norge, næringslivet og verdiskaping.

Mer om foredraget

Book foredrag

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

List gjerne opp info om arrangementet: Dato, klokkeslett, ønsket komiker, sted/adresse, type lokale, antall publikummere og annen relevant informasjon.
Takk, din forespørsel er mottatt! Du hører fra oss snarest.
Oisann! Noe gikk galt, prøv igjen.
Ole-Martin Ihle
Ole-Martin Ihle